FE 104 (3+0)3 | Beslenmenin Temelleri | Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Güleç | - | - | + | - |
FE 310 (3+0)3 | Food Technology | Prof. Dr. Ahmet Yemenicioğlu | + | - | + | - |
FE 311 | Gıda Ambalajlamanın İlkeleri | Prof. Dr. Banu Özen | + | - | + | - |
FE 210 (3+0+0) | Introduction to Statistics | Prof. Dr. Figen Tokatlı | + | - | + | - |
FE 402 (3+0) | BESLENMENİN SAĞLIK VE HASTALIKLARLA İLİŞKİSİ | Doç. Dr. Efe Sezgin | + | - | + | - |
FE 418 (3+0) | R PROGRAMLAMA DİLİNE GİRİŞ | Doç. Dr. Efe Sezgin | + | - | + | - |
FE 312 (3+0) | Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş | Ali Oğuz Büyükkileci | - | - | + | - |
FE 318 | Introduction to Food Biotechnology | Prof. Dr. Şebnem Harsa | + | - | + | - |
FE 302 (3+0) | Mass Transfer | Dr. Öğr. Üyesi Beste Bayramoğlu | + | + | + | - |
FE 313 (3+0) | Gıda Katkı Maddeleri (Food Additives) | Doç.Dr.Ayşe Handan Baysal | + | - | + | - |
FE 320 (3+0)3 | Gıdalarda Duyusal Analizler | Prof.Dr. Figen KOREL | + | - | + | - |
FE 406 (3+0)3 | Gıda Muhafazasının İlkeleri | Prof.Dr. Figen KOREL | + | - | + | - |
FE 202 (3+0)3 | Fluid Mechanics | Prof.Dr. Ekrem Özdemir | - | - | + | - |